برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه فرهنگی در استان سمنان

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی سمنان، نورعلی غلامحسین نیا سماکوش در دومین جلسه ستاد برگزاری هفته کتاب اظهار داشت: در حال حاضر ۷۳ کتابخانه در استان به ارائه خدمات می‌پردازد که از این تعداد ۵۲ باب نهادی و مابقی به‌صورت مشارکتی و مستقل مشغول فعالیت هستند.

وی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای  جذب مخاطب به کتابخانه‌ها بیان داشت: هفته کتاب فرصت مغتنمی برای ترویج فرهنگ مطالعه است؛ به این مناسبت از بیستم آبان ماه،‌ به مدت ۱۲ روز، بیش از ۲۰۰ برنامه متنوع فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی استان سمنان برگزار خواهد شد.

 

غلامحسین نیا سماکوش گل‌باران مزار شهدا، دیدار با نماینده ولی‌فقیه، دیدار با استاندار، مراسم تکریم کتابداران، نشست کتاب‌خوان و دیدار با پیشکسوتان را ازجمله برنامه‌های این هفته برشمرد.