جلسه انجمن کتابخانه عمومی بخش ماژین دره شهر استان ایلام برگزار شد

به گزارش لیزنا، جلسه انجمن کتابخانه عمومی بخش ماژین به ریاست مسلم تیر افکن، بخشدار بخش ماژین و با حضور مراد جلیلیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان و سایر اعضا در کتابخانه شهید بهشتی ماژین برگزار شد.

 در این جلسه مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ایلام با تاکید بر لزوم اجرای برنامه های فرهنگی کتابخانه ها در دهه مبارکه فجر از تمامی دستگاه های فرهنگی برای برگزاری باشکوه این برنامه ها دعوت کرد.

وی گفت: پیشنهاد می شود در راستای تکریم و تجلیل از شهدای بخش ماژین، مسابقه مکتوب در مورد زندگی نامه شهدای والامقام این بخش با همکاری بخشداری و سایر ادارات برگزار شود. اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهیه هدایای برندگان این مسابقه را تقبل می کند.

در این جلسه، مسلم تیرافکن، بخشدار بخش ماژین ضمن تشکر از مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ایلام به دلیل حضور مستمر و پیگیری وضعیت کتابخانه های عمومی شهرستان، در خصوص پیگیری تخصیص اعتبار برای توسعه فیزیکی کتابخانه ماژین در کمیته برنامه ریزی شهرستان قول مساعد داد.

لازم به ذکر است، مواردی مانند همکاری ادارات و نهادهای فرهنگی در برگزاری برنامه های دهه فجر، برگزاری مسابقه مکتوب در تجلیل مقام شهدای بخش، پرداخت سهم نیم درصد کتابخانه ها توسط شهرداری و ... مباحث مطرح شده در این نشست بود.