امروز: ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
فارسی
آرشیو قدیمی

نماینده و فرماندار فسا 250 جلد کتاب اهدا کردند

کد خبر: ۰تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۰۹/۲۹

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان فسا با اشاره به حضور نماینده مردم و فرماندار ویژه فسا در کتابخانه عمومی آیت الله دکتر احمد بهشتی گفت: این بازدید به جهت آشنایی با فعالیت‌ها، برنامه‌ها و مشکلات کتابخانه‌های عمومی شهرستان فسا انجام شد.

محمد حسین فیروزی افزود: در این بازدید نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی و معاون استاندار و فرماندار ویژه فسا ضمن بازدید از بخش مخزن، سالن مطالعه، بخش کودک، بخش مرجع، بخش نشریات و بخش کتابداری در جریان برنامه‌ها و مشکلات کتابخانه‌های عمومی شهرستان فسا قرار گرفتند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان فسا در ادامه اظهار داشت: نماینده و فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان فسا در این بازدید با اعضای کتابخانه به گفتگو نشستند و با علایق و نیازهای کتابخانه ای اعضاء در زمینه‌های مختلف آشنا شدند.

محمد حسین فیروزی در پایان گفت: در این برنامه گزارشی از آخرین وضعیت کتابخانه های عمومی شهرستان و بخش کودک کتابخانه عمومی آیت الله دکتر احمد بهشتی ارائه شد که امید است در آینده نزدیک تکمیل و راه‌اندازی گردد.

 همچنین در این بازدید محمد جواد جمالی، نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی و سلیمان کرمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه فسا ضمن تحسین طرح جشنواره نذر کتاب با اهدای 250 جلد کتاب در دومین جشنواره مردمی نذر کتاب شهرستان فسا شرکت کردند.

دیدگاه کاربران

هنوز دیدگاهی برای این خبر منتشر نشده است.

ارسال دیدگاه

برای کاربران مهمان، قبل از ارسال برای بررسی، کد تایید پیامکی ارسال می‌شود.