امروز: ۱۴۰۵/۰۶/۳۰
فارسی
کتاب

هجدهمین نمایشگاه کتاب آذربایجان غربی در ارومیه افتتاح می‌شود

کد خبر: ۶۰۳۳۰تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۶/۳۰منبع: لیزنا
هجدهمین نمایشگاه کتاب آذربایجان غربی در ارومیه افتتاح می‌شود

هجدهمین نمایشگاه کتاب آذربایجان غربی امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ با حضور مسئولان فرهنگی در ارومیه آغاز به کار می‌کند.

به گزارش لیزنا، آیین افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه کتاب استان آذربایجان غربی، از ساعت ۱۰ صبح دوشنبه (۳۰ شهریور ۱۴۰۵) در تالار وحدت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی، واقع در ارومیه، خیابان درستکار، برگزار می‌شود.

در این مراسم مهدی محمدی؛ معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رضا رحمانی؛ استاندار آذربایجان غربی سخنرانی می‌کنند.

هجدهمین نمایشگاه کتاب آذربایجان غربی با ارائه آثار بیش از ۳۰۰ ناشر از سراسر کشور، از ۳۰ شهریور تا پنجم مهر ۱۴۰۵ در تالار وحدت ارومیه برگزار می‌شود. در این نمایشگاه بیش از ۱۶ هزار و ۷۴۳ عنوان کتاب در قالب ۶۸ هزار و ۶۵۹ جلد عرضه می‌شود. همچنین برای خریداران کتاب تا سقف خرید یک میلیون تومان، ۳۰ درصد تخفیف و یارانه معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نظر گرفته شده است.

علاوه بر عرضه کتاب‌ها برنامه‌ها و فعالیت‌های متعدد و متنوعی در حوزه‌های مختلف اعم از برگزاری روز ادبیات استان، اهدای کتاب به مناطق کم‌برخوردار، تقدیر از فعالان حوزه ترویج کتابخوانی، تقدیر از فعالان حوزه چاپ و تقدیر از اهالی قلم و فرهنگ نیز پیش‌بینی شده است. 

هجدهمین نمایشگاه کتاب آذربایجان غربی به همت خانه کتاب و ادبیات ایران، با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی و حمایت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ارومیه برگزار می‌شود.

دیدگاه کاربران

هنوز دیدگاهی برای این خبر منتشر نشده است.

ارسال دیدگاه

برای کاربران مهمان، قبل از ارسال برای بررسی، کد تایید پیامکی ارسال می‌شود.