امروز: ۱۴۰۵/۰۷/۱۲
فارسی
آرشیو قدیمی

چهارمین همایش "چالش‌های امروز کتاب کودک و نوجوان"

کد خبر: ۰تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۲/۰۳

به گزارش لیزنا، در چهارمین همایش چالش‌های امروز کتاب کودک و نوجوان طی دو نشست موضوع‌های نشر الکترونیک و نشر بین‌الملل مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در بخش اول این همایش احمد مسجد جامعی (عضو شورای شهر تهران و وزیر اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) صحبت خواهد کرد.

پنل اول این همایش به نشر الکترونیک اختصاص دارد و در آن علی محمدپور (نویسنده و روزنامه‌نگار، دبیر انجمن ناشران دیجیتال کودک) و ابوالقاسم خداوردی‌لو (کارشناس نشر دیجیتال و از مدیران مرکز علمی فضای مجازی) سخنرانی خواهند کرد.

پنل دوم این همایش به نشر بین‌‌الملل اختصاص دارد و در آن فرزانه فخریان (مترجم و روزنانه‌نگار، مدیر آژانس ناکتا) و دکتر احمد شاکری (مدیر سابق بازار جهانی نشر نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مدیر سابق امور بین‌الملل نمایشگاه تهران) سخنرانی خواهند کرد.

این همایش روز سه‌شنبه ششم اسفند ماه از ساعت 9 تا 12 در محل انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان به نشانی تهران، بلوار کریم‌خان‌زند، ابتدای خیابان حافظ جنوبی، کوچه هورچهر، پلاک 13 واحد 2 برگزار می‌شود.

دیدگاه کاربران

هنوز دیدگاهی برای این خبر منتشر نشده است.

ارسال دیدگاه

برای کاربران مهمان، قبل از ارسال برای بررسی، کد تایید پیامکی ارسال می‌شود.