کد خبر: 34789
تاریخ انتشار: سه شنبه, 08 خرداد 1397 - 11:38

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

اخبار کتابخانه ملی

حضور ایران در هشتمین نشست عمومی شاخه آسیا اقیانوسیه کمیته حافظه جهانی

منبع : لیزنا
هشتمین نشست عمومی کمیته منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه برای برنامه حافظه جهانی یونسکو، با حضور نماینده ایران در شهر گوانگجو کره جنوبی به مدت چهار روز آغاز به کار کرد.
حضور ایران در هشتمین نشست عمومی شاخه آسیا اقیانوسیه کمیته حافظه جهانی

به گزارش لیزنا بر اسس اعلام روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، این کمیته منطقه‌ای در سال 1998 به دستور مدیر کل یونسکو و با هدف حفاظت، حفظ و تسهیل دسترسی به میراث مستند در منطقه آسیا و اقیانوسیه شکل گرفت. در این نشست نمایندگان و متخصصانی از ۲۸ کشور از جمله استرالیا، چین، هند، اندونزی، ایران، ژاپن، قزاقستان، مالزی، کره جنوبی، نیوزلند، ویتنام، سریلانکا، مغولستان، افغانستان، پاکستان، فیلیپین، تایلند، کره جنوبی، ازبکستان و بنگلادش حضور دارند. دستور جلسه این نشست متمرکز بر ارائه گزارش‌های دفاتر منطقه‌ای یونسکو از فعالیت‌های دو سال گذشته، بررسی و گفت و گو پیرامون چالش‌ها و برنامه‌های آتی ثبت پرونده‌های منطقه‌ای و بررسی چشم‌انداز بین‌المللی برنامه جافظه جهانی است.

مدیریت و راهبری این نشست منطقه‌ای بر عهده میساکو(Ms Misako Ito)  به عنوان مشاور منطقه‌ای یونسکو در دفتر منطقه‌ای بانکوک و لی مینگ هوا (Li Minghua) به عنوان رییس شاخه آسیا- اقیانوسیه و اندرو اندرسون(Andrew Henderson)  به عنوان دبیرکل است.

نماینده ایران در این نشست، صالح زمانی؛ مشاور امور بین الملل رییس کمیته ملی حافظه جهانی است و گزارشی از روند ثبت پرونده‌های جهانی و منطقه‌ای در ایران و همین طور روابط کمیته ملی با دفتر منطقه‌‍ای تهران ارایه خواهد کرد. گفتنی است كمیته ملی حافظه جهانی در ایران، یكی از كمیته‌های فرعی كمیسیون ملی یونسكو است كه با مشاركت نمایندگان مراكز مهم میراث مستند در كشور شكل گرفته است. این کمیته هم اکنون در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران مستقر و ریاست آن به عهده اشرف بروجردی؛ رئیس سازمان مذکور است.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: