کد خبر: 49860
تاریخ انتشار: دوشنبه, 20 خرداد 1404 - 08:54

داخلی

»

کتاب

هوش مصنوعی در تولید محتوای متنی کتاب بررسی می‌شود

منبع : لیزنا
نشست تخصصی «هوش مصنوعی در تولید محتوای متنی کتاب؛‌ فرصت‌‌ها و تهدید‌ها» در سرای اهل قلم برگزار می‌شود.
هوش مصنوعی در تولید محتوای متنی کتاب بررسی می‌شود

به گزارش لیزنا، نشست تخصصی «هوش مصنوعی در تولید محتوای متنی کتاب؛‌ فرصت‌‌ها و تهدید‌ها» از ساعت ۱۶ دوشنبه (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با حضور نوید فرخی؛ نویسنده، مترجم و متخصص هوش مصنوعی و فهیمه محمدزمانی؛ معاون ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سرای اهل قلم برگزار می‌شود.

این نشست نخستین برنامه از سلسله نشست‌های «هوش مصنوعی و کتاب» است که خانه کتاب و ادبیات ایران برای دوره جدید فعالیت سرای اهل قلم تدارک دیده است. 

عموم علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند در زمان تعیین شده به نشانی تهران، خیابان انقلاب اسلامی، کوچه خواجه نصیر، ساختمان سرای اهل قلم، طبقه همکف مراجعه کنند.