کد خبر: 50409
تاریخ انتشار: یکشنبه, 25 آبان 1404 - 10:53

داخلی

»

کتاب

مسابقه‌ی کتاب‌خوانی «رنگین‌کمان کلاسیک» برگزار می‌شود

منبع : لیزنا
نشر افق مسابقه‌ی کتاب‌خوانی «رنگین‌کمان کلاسیک» را برگزار می‌کند.
مسابقه‌ی کتاب‌خوانی «رنگین‌کمان کلاسیک» برگزار می‌شود

به گزارش لیزنا، نشر افق از علاقه‌مندان به ادبیات کلاسیک برای شرکت در یک رقابت‌ جذاب و الهام‌بخشِ فرهنگی دعوت کرد. مسابقه‌ی کتاب‌خوانی رنگین‌کمان کلاسیک با شروع هفته‌ی کتاب و کتاب‌خوانی به صورت آنلاین آغاز می‌شود. کودکان، نوجوانان و بزرگسالان می‌توانند با مطالعه‌ی هر یک از کتاب‌های مجموعه‌ی رنگین‌کمان کلاسیک و پاسخ‌دادن به پرسش‌های مربوط به همان کتاب، در این مسابقه شرکت کنند. مجموع جوایز این رقابت فرهنگی ۱۰ میلیون تومان تعیین شده است. نفر اول مبلغ ۵ میلیون تومان، نفر دوم ۳ میلیون تومان و نفر سوم ۲ میلیون تومان دریافت خواهند کرد.
 
شرکت‌کنندگان تا ۳۰ آذر ۱۴۰۴ فرصت دارند در این مسابقه ثبت‌نام کرده و پاسخ‌های خود را ارسال کنند. شرکت در مسابقه بسیار ساده و کاملاً آنلاین است. کافی است یکی از کتاب‌های مجموعه‌ی رنگین‌کمان کلاسیک را تهیه کرده و QR کد درج‌شده روی برچسب کتاب را اسکن کنید تا به صفحه‌ی مخصوص مسابقه هدایت شوید.
 
مجموعه‌ی رنگین‌کمان کلاسیک شامل مهم‌ترین شاهکارهای ادبیات کودک و نوجوان جهان است. مانند رمان‌های آن شرلی در گرین گیبلز، باغ مخفی، زیبای سیاه، هایدی، جادوگر شهر اُز، شاهزاده‌خانم کوچولو، ماتیلدا، پیتر پن، کارتنک شارلوت و ماجراهای رابین‌هود که کامل ترجمه و منتشر شده‌اند.
 
شرکت در مسابقه‌ی کتاب‌خوانی رنگین‌کمان کلاسیک برای همه‌ی دوستداران کتاب در سراسر کشور آزاد است و محدودیت سنی ندارد.
 
هدف از برگزاری این مسابقه‌، ترویج فرهنگ مطالعه در میان نسل جوان و ایجاد پیوندی تازه میان مخاطبان و آثار کلاسیک ادبیات جهان است تا علاوه‌بر ترویج کتاب‌خوانی و ایجاد انگیزه برای مشارکت در برنامه‌های فرهنگی، به مخاطبان کمک کند مفاهیم عمیق و ارزش‌های انسانی نهفته در این داستان‌ها را بهتر درک کنند و آن‌ها را در زندگی روزمره به کار گیرند.