کد خبر: 50807
تاریخ انتشار: پنج‌شنبه, 20 فروردین 1405 - 16:28

داخلی

»

کتابخانه و کتابداری

شاخص‌های فعالیت ایرانداک در دوران جنگ رمضان منتشر شد

منبع : لیزنا
ایرانداک در دوران جنگ تحمیلی سوم از 9 اسفند 1404 تا 17 فروردین 1405 بدون وقفه به فعالیت‌های پشتیبانی خود از فعالیت‌های پژوهشگران کشور ادامه داد.
شاخص‌های فعالیت ایرانداک در دوران جنگ رمضان منتشر شد

به گزارش لیزنا، دکتر محمد حسن‌زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)  ضمن تبریک پیروزی رزمندگان و ملت ایران اعلام کرد: همکاران ارجمند ایرانداک به سهم خود با وجود دشواری‌ها و خطرات واقعی فراوان تمام تلاش خود را به کار بستند تا در طول جنگ لحظه‌ای در فعالیت دانشجویان و پژوهشگران خللی ایجاد نشود. برخی از شاخص‌های فعالیت در طول این مدت به این شکل بوده است.

ثبت و تایید پایان‌نامه‌ها:
» تعداد ثبت پیشنهاده ۱۴۵۲ رکورد
» تعداد تایید پیشنهاده ۱۲۸۶ رکورد
» تعداد تایید پارسا ۱۸۶۴ رکورد
» تعداد تایید پارسا خارج از کشور ۶۸ رکود

پیشینه پژوهش، سازماندهی و تحلیل اطلاعات:
» دریافت درخواست و بررسی کارشناسی  پیشینه: ۱۰۹۲۴ رکورد
» پاسخ به درخواست‌های پیشینه:  ۱۰۴۳۰ رکورد
» ویرایش کلیدواژه‌های سازماندهی: ۵۰۰۰ واژه تخصصی

فعالیت‌های مربوط به همانندجویی هم به صورت مداوم در این مدت برقرار بوده و امور مربوط را برای دفاع دانشجویان از پایان‌نامه و رساله خود با دقت و سرعت بیشتر از قبل به انجام رساندند.
برای تداوم فعالیت‌های مربوط به سازماندهی اطلاعات، لازم بود که همه سامانه‌ها بدون عیب و نقص به فعالیت خود ادامه دهند. در طول این مدت بیش از ۲۶۰ هزار مراجعه به این سامانه‌ها صورت پذیرفته است. 
برای این کار، همکاران ایرانداک با پذیرش خطر و با حضور فعال پشتیبانی‌های لازم را به عمل آوردند. این فعالیت جهادی مایه افتخار ماست.
لازم است از همه همکاران بخش‌های تخصصی، فنی، پشتیبانی و مدیریتی و به ویژه انتظامات قدردانی نمایم.