کد خبر: 13013
تاریخ انتشار: چهارشنبه, 13 شهریور 1392 - 10:55

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه و کتابداری

کتابخانه بیرمنگام انگلیس توسط یک دختر نوجوان پاکستانی افتتاح شد

  مالالا یوسفزای، دختر 16 ساله پاکستانی که سال گذشته مورد اصابت گلوله  نیروهای طالبان قرار گرفته  و برای درمان به شهر بیرمنگام انگلیس منتقل شده بود، بزرگترین کتابخانه اروپا را افتتاح کرد.
کتابخانه بیرمنگام انگلیس توسط یک دختر نوجوان پاکستانی افتتاح شد

 

به گزارش لیزنا، مالالا یوسفزای دختر 16 ساله پاکستانی است که سال گذشته بخاطر فعالیت هایش در زمینه احقاق حقوق دختران در امر تحصیل مورد سوء قصد طالبان قرار گرفت و از ناحیه سر مجروح شد. او سپس برای درمان به بیمارستان ملکه الیزابت شهر بیرمنگام انگلیس منتقل شد و از آن زمان به بعد در این شهر ساکن شد و به تحصیلات خود ادامه داد. وی  به عنوان نماد بین المللی مقاومت در برابر نگرش و اقدامات ضد زن طالبان بدل شد و حتی در میان نامزدهای دریافت جایزه صلح نوبل امسال نیز قرار گرفت.

 

این نوجوان پاکستانی دیروز، سه شنبه 3 سپتامبر برابر با 12 شهریور، برای افتتاح کتابخانه عمومی بیرمنگام انتخاب شد و کتاب کیمیاگر پائولو کوئلیوی خود را در قفسه های این کتابخانه قرار داد و کارت عضویت این کتابخانه را نیز دریافت کرد.

 

وی در این مراسم گفت: « هیچ سلاحی بهتر از دانش نیست و بزرگترین منبع دانش کلمات مکتوب می باشند.» وی افزود: « آرزوی من است که یک روز ساختمان های بزرگی مثل این کتابخانه در تمامی کشورهای جهان ساخته شوند تا همه کودکان بتوانند با موفقیت رشد کنند.»

 

این نوجوان در این مراسم  قراردادی به ارزش تقریبی 3 میلیون دلار برای انتشار داستان زندگی خود نیز  امضا کرد.

 

برچسب ها :
هما
|
Iran
|
1392/06/16 - 15:47
0
1
کاش همه ما می دونستیم که ما مسلمانها با تندرویهای بیجا به دست همین کشور بهانه می دهیم تا برایمان ژست بشر دوستی بگیرند
ناشناس
|
Iran
|
1392/06/14 - 13:56
0
1
کاش این دختر بچه می دونست گلوله ای که بهش شلیک شده محصول همون کشورهایی که با این ژست های انسان دوستانشون می خوان کارهاشون رو توجیه کنن و ...
خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: