کد خبر: 50582
تاریخ انتشار: چهارشنبه, 03 دی 1404 - 10:10

داخلی

»

کارگاه

کارگاه «آشنایی با مفهوم آنتولوژی در وب معنایی» برگزار می‌شود

منبع : لیزنا
کارگاه تخصصی «آشنایی با مفهوم آنتولوژی در وب معنایی» در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.
کارگاه «آشنایی با مفهوم آنتولوژی در وب معنایی» برگزار می‌شود

به گزارش لیزنا، به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش و در راستای ارتقای دانش و آگاهی دانشجویان و پژوهشگران در حوزه علم اطلاعات و دانش‌شناسی، آزمایشگاه علم اطلاعات دانشگاه اصفهان با همکاری انجمن علمی علم اطلاعات و دانش‌شناسی این دانشگاه کارگاه تخصصی با عنوان «آشنایی با مفهوم آنتولوژی در وب معنایی» را با تدریس محمدرضا آرانی دانشجوی دکتری علم اطلاعات و دانش‌شناسی یکشنبه ۷ دی ماه 1404 از ساعت ۱۰ صبح برگزار می‌کند.

این کارگاه به بررسی و تحلیل موضوعات جذاب و کاربردی مرتبط با آنتولوژی و وب معنایی می‌پردازد، از جمله مباحثی چون هستی‌شناسی پویا که با کمک هوش مصنوعی توسعه می‌یابد، تأثیرات قابل توجه چت‌بات‌ها بر روند هستی‌شناسی و همچنین نقش اساسی هستی‌شناسی در علم‌سنجی و نمایه‌سازی خودکار اطلاعات. افزون بر این، شرکت‌کنندگان با روش طراحی هفت‌مرحله‌ای نوی و مک‌گینس نیز آشنا خواهند شد که می‌تواند به بهبود فرآیندهای علمی و پژوهشی آن‌ها کمک کند.

محل برگزاری کارگاه نیز در دانشکده علوم تربیتی روانشناسی دانشگاه اصفهان –بخش آزمایشگاه علم اطلاعات است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام ثبت‌نام، می‌توانند با  نشانی روابط عمومی انجمن علمی علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه اصفهان به آدرس تلگرامی @InfoScienceUiii در ارتباط باشند.