کد خبر: 24735
تاریخ انتشار: دوشنبه, 21 تیر 1395 - 09:28

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کارگاه

 در کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار می‌شود

کارگاه «بررسی تکنیک‌های منسوخ در کتاب‌آرایی»

منبع : لیزنا
کتابخانه و موزه ملی ملک در تداوم فعالیت‌های آموزشی خود در سال 1395 خورشیدی در حوزه آموزش هنرهای سنتی ایرانی- اسلامی، دوره آموزشی «بررسی تکنیک‌های منسوخ در کتاب‌آرایی (2)» را با تدریس حسین تنکابنی، نگارگر و پژوهشگر هنرهای سنتی برگزار می‌کند.
کارگاه «بررسی تکنیک‌های منسوخ در کتاب‌آرایی»

 

به گزارش لیزنا، دوره آموزشی «بررسی تکنیک‌های منسوخ در کتاب‌آرایی»، به هنر کتاب‌سازی و کتاب‌آرایی در تاریخ ایران اشاره دارد. کتاب‌سازی و کتاب‌آرایی یکی از هنرهای تمدن درخشان ایرانی- اسلامی است که جلوه‌های ظریف آن، رواج علم و دانش در ایران و ذوق مردمان هنردوست و هنرجوی این سرزمین را در گذر روزگاران دیرینه بیان می‌کند.

دوره آموزشی «بررسی تکنیک‌های منسوخ در کتاب‌آرایی» روزهای یک‌شنبه در 5 جلسه از ساعت 10 تا 13 با تدریس حسین تنکابنی در کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار می‌شود. این نگارگر و پژوهشگر هنرهای سنتی، نزد استادانی بزرگ همچون محمود فرشچیان، محمدباقر آقامیری و اردشیر مجرد تاکستانی هنر آموخته است. از کوشش‌های هنری وی می‌توان به طراحی نقوش و قبه‌های حرم امام حسین علیه‌السلام، طرح گنبد مسجد امام صادق علیه‌السلام در تهران و مرمت بناهای تاریخی و مذهبی اشاره کرد. نخستین جلسه این دوره آموزشی 27 تیر 1395 خورشیدی خواهد بود.

 

دوستداران و علاقه‌مندان به حضور در دوره آموزشی «بررسی تکنیک‌های منسوخ در کتاب‌آرایی»، برای دریافت آگاهی‌های بیش‌تر و نام‌نویسی می‌توانند با شماره تلفن 66700878 (حوزه پژوهش و آموزش) کتابخانه و موزه ملی ملک تماس بگیرند یا حضوری به این بخش به نشانی «تهران، میدان امام خمینی، خیابان امام خمینی، سردر میدان مشق، محوطه تاریخی باغ ملی» مراجعه کنند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: