داخلی
»مطالب کتابداری
»گزارش
کارگاه سردبيران و دستاندرکاران نشريات علمی دانشگاه اصفهان برگزار شد
ناصری، رئيس اداره روابط عمومي و همکاري هاي علمي بين المللي مرکز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري و پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC)با بيان اين خبر به لیزنا افزود: در اين کارگاه که به دعوت دانشگاه اصفهان و در سالن اجتماعات صائب تبريزي دانشکده ادبيات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان برگزار گرديد، معاونين مديران و سردبيران 30 نشريه علمی دانشگاه اصفهان از دانشکده های زبان و ادبيات فارسی، اقتصاد، الهيات و معارف اسلامی، تاريخ، مديريت، زبان های خارجی و .... حضور داشتند.
وی ادامه داد: در ابتداي جلسه دکتر رباني، معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه اصفهان ضمن خوشامدگويي به اهميت فعاليت هاي صورت پذيرفته و خدمات ارزنده ارائه شده در مرکز منطقه اي و پايگاه استنادي اشاره کرد و افزايش آمار توليد علم دانشگاه اصفهان را در پايگاه هاي استنادي دنيا يکي از نکات مثبت محقق شده در دولت دهم برشمرد. معاون پژوهشي و فناوري در ادامه سخنان خود خواستار برگزاري بيشتر اينگونه کارگاه هاي آموزشي شد.
ناصری گفت: در ادامه معاونين و اعضاي هيات علمي پايگاه و مرکز سخنراني هاي خود را با موضوعات فرآيند و چالش هاي داوري نشريات، آسيب شناسي چکيده هاي انگليسي، آسيب شناسي استنادهاي مقالات نشريات فارسي، نمايه استنادي علوم ايران و نظام شاخص هاي عملکرد نشريات فارسي ارائه دادند و در پايان اين کارگاه که در دو پنل مجزا صورت پذيرفت، جلسه پرسش و پاسخ برگزار گرديد.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.