کد خبر: 29639
تاریخ انتشار: شنبه, 14 مرداد 1396 - 14:06

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

با تاکید بر حمایت از نویسندگان بومی

نقد و بررسی مجموعه داستان «جنت ده بیر آلما آغاجی وار» در کتابخانه مرکزی اردبیل

منبع : لیزنا
مجموعه داستان «جنت ده بیر آلما آغاجی وار» در کتابخانه مرکزی اردبیل مورد نقد و بررسی جمعی از صاحبنظران حوزه ادبیات قرار گرفت.
نقد و بررسی مجموعه داستان «جنت ده بیر آلما آغاجی وار» در کتابخانه مرکزی اردبیل

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اردبیل، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان در نشست نقد و بررسی این مجموعه داستان که با حضور جمعی از کتاب دوستان و هیأت منتقدین متشکل از دکتر کاظم نظری بقا( شاعر و پژوهشگر)، دکتر وحید ضیائی(شاعر و پژوهشگر)، رضا کاظمی(نویسنده) و یعسوب محسنی( نویسنده ) برگزار شد، رونمائی و برگزاری جلسات نقد و بررسی کتب تألیفی اعضای کتابخانه های عمومی را یکی از برنامه های غنی کتابخانه ها برشمرده و گفت: کتابخانه های عمومی استان آمادگی دارند برای اثر هر عضوی از کتابخانه که مورد تأئید نهاد کتابخانه های عمومی و کارشناسان اداره کل باشد، نشست های معرفی، نقد و بررسی برگزار کنند.

رباب عزیزخانی،  حمایت از نویسندگان بومی را موجب تقویت موج توسعه فرهنگی استان دانسته و افزود: باید زمینه های لازم برا شناسائی و شکوفائی استعدادهای ادبی، هنری و علمی افراد مهیا شود.

وی  رویکرد بانوان به حوزه تألیف و پژوهش را امیدوار کننده بیان کرده و یادآور شد: تألیفات بانوان جوان استان نشان میدهد که این عزیزان علاوه بر صلاحیت علمی و استعداد، جسارت و شجاعت حضور در عرصه های مختلف علمی، ادبی، هنری و فرهنگی را دارند.

در این نشست، مؤلف مجموعه داستان «جنت ده بیر آلما آغاجی وار» نیز ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص سیر نگارش مجموعه، آن را داستان هائی ترکی در حوزه جنگ و فرهنگ عاشورائی توصیف کرد.

توران قربانی صادق اظهار داشت: کتاب «جنت ده بیر آلما آغاجی وار» با درون مایه های فولکلور به روایت حکایت هایی از جنگ و ایام محرم با خصوصیت بومی اردبیل میپردازد که شاید برخی از آنها، حافظه مشترک همه ما باشد.

این نویسنده، زبان ترکی بکار رفته در داستانهای کتاب را به زبان معیار گفتار اردبیل بسیار نزدیک دانسته و افزود: این مجموعه، مملو از اصطلاحات و تکیه کلام های قدیمی اردبیلی است که مطمئناً برای همه ما خاطره انگیز هستند.

در ادامه، منتقدین حاضر در نشست به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص این مجموعه پرداخته و نقاط ضعف و قوت آن را بررسی نمودند.

 

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: