داخلی
»مطالب کتابداری
»گزارش
نقد صریح یکی از راههای مهم در پیشرفت کیفیت آثار است
به گزارش خبرنگار لیزنا، این کارگاه از ساعت 8 صبح، در دو بخش تئوری و عملی آغاز شد؛ در بخش تئوری این جلسه شرکت کنندگان با مباحث ارزیابی و داوری مقالات و شناخت چهارچوب های متون صحیح علمی آشنا شدند و در بخش عملی به داوری چند مقاله فارسی و انگلیسی بصورت کلی پرداختند.
دکتر فتاحی با اشاره به اینکه چاپ مقالات ارزشمند در ارتقای رتبه علمی و جایگاه نویسندگان و مجلات تاثیر فروانی دارد بحث یادگیری داوری صحیح را از نکات پر اهمیت برشمردند چرا که در عصر گلادیاتورهای دانش استادان و نویسندگان تلاش بیشتری جهت رقابت در عرصه علمی خواهند کرد و کار داوری بیش از پیش حساس و پر اهمیت میگردد.
ایشان هدف از طرح چنین مباحثی را بالابردن کیفیت مقالات ، شناسایی آثار برتر و فهم دانش نو برشمردند با توجه به اینکه اکثر افراد در مقابل نقد واکنشهای تندی از خود نشان میدهند دلیل آن را قضاوت در مقابل نقد، دیدگاه منفی درباره داوران ، عدم توجه به آموزش داوری و یکپارچه سازی و ادغام این دانش و مهارت در آموزش عالی و فعالیتهای پژوهشی برشمردند و نقد صریح را یکی از راههای مهم در پیشرفت کیفیت آثار برشمردند که جامعه علمی باید پذیرای آن باشد.
کارگاه «شیوه ها ، رویکردها و معیارهای داوری مقاله های علمی» در ساعت 14 به پایان رسید.
خبرنگار: آزاده فتاحی
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.