کد خبر: 31984
تاریخ انتشار: شنبه, 11 آذر 1396 - 10:29

داخلی

»

اخبار کتاب

نمایش «پدر» و کتاب «تکراری» بررسی می شوند

منبع : لیزنا
نشست هفتگی شهر کتاب در روز سه‌شنبه ۱۴ آذر به بررسی کتاب «تکرار» نوشته سورن کیرکگور و نشست روز دوشنبه ۱۳ آذر آن به بررسی نمایش‌نامه «پدر» نوشته فلوریان زلر اختصاص یافته است.
نمایش «پدر» و کتاب «تکراری» بررسی می شوند

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی موسسه فرهنگی شهر کتاب،  نمایش‌نامه «پدر» نوشته فلوریان زلر، نمایش‌نامه‌‌نویس فرانسوی، از جمله آثار مجموعه درام معاصر فرانسوی است که به قلم ساناز فلاح‌فرد ترجمه و به همت انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده است.

هر نمایش‌نامه در نهایت متنی است گشوده. گشوده به روی اجراهایی کثیر و مختلف به روی صحنه تئاتر و البته حتی از این هم گشوده‌تر، به روی بی‌شمار خوانندگانی که آن را خوانده‌اند. نمایش پدر از اول آذر ماه هر شب در سالن شماره یک پردیس تئاتر شهرزاد اجرا می‌شود.

نشست ویژه شهر کتاب در روز دوشنبه ۱۳ آذر ساعت ۱۵ به نقد و بررسی نمایش «پدر» اختصاص دارد که با حضور بازیگران این نمایش: چنگیز جلیلوند، میرطاهر مظلومی، فقیهه سلطانی، محسن بهرامی، سوگل خالقی و ساناز فلاح‌فرد، کارگردان اثر محمود زنده‌نام در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار و مجموعه آثار «درام معاصر فرانسوی» با ترجمه ساناز فلاح‌فرد رونمایی می‌شود.

کتاب «تکرار» اثر سورن کیرکگور، فیلسوف دانمارکی، یکی از آثار کم‌نظیر فلسفی ـ ادبی است که صبغه روان‌شناسانه و زیبایی‌شناسانه دارد. کیرکگور در ۱۶ اکتبر ۱۸۴۳ دو کتاب «ترس و لرز» و «تکرار» را در یک روز منتشر کرد که هر دو در مواردی مضامین مشترک و مرتبطی دارند. آیا تکرار ممکن است یا نه؟ چه ارزشی دارد؟ آیا یک چیز با تکرار شدن بهتر می‌شود یا کاستی می‌پذیرد؟ کیرکگور در این اثر به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهد. کتاب «تکرار»  با ترجمه صالح‌ نجفی به تازگی به همت نشر مرکز منتشر شده است.

 نشست هفتگی شهر کتاب در روز سه‌شنبه ۱۴ آذر ساعت ۱۶:۳۰ به بررسی کتاب «تکرار» نوشته سورن کیرکگور اختصاص دارد که با حضور مراد فرهادپور و صالح‌ نجفی در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار می‌شود.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: