کد خبر: 34489
تاریخ انتشار: سه شنبه, 25 ارديبهشت 1397 - 09:36

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

هشتمین کارگاه شعر در کتابخانه عمومی مجمر زواره‌ای اردستان اصفهان برگزار شد

منبع : لیزنا
هشتمین کارگاه شعر با حضور اساتید، نویسندگان و علاقمندان به شعر و ادبیات در سالن مطالعه کتابخانه عمومی مجمر زواره‌ای اردستان برگزار شد.
هشتمین کارگاه شعر در کتابخانه عمومی مجمر زواره‌ای اردستان اصفهان برگزار شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان، اشرف سادات نکویی،  رییس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان اردستان، هدف از برگزاری این کارگاه را آموزش اصول اولیه شعر، شناسایی و جذب جوانان و نوجوانان علاقمند و مستعد در زمینه شعر و آموزش اجرای صحیح شعرخوانی و فن بیان عنوان کرد و گفت: بر این اساس این کارگاه با مربیگری سید احمد علی ضیائی،  نویسنده، شاعر و محقق زواره‌ای  متولد  ۱۳۲۸ و مولف کتاب «فرهنگ امثال زواره» برگزار شده است که در زمینه‌ سرودن شعر، نقد و بررسی و تحقیق پیرامون متون غنی فارسی سابقه فعالیت دارند.

لازم به ذکر است سید احمد ضیائی در این کارگاه با اشاره به ۲ رویکرد موجود در زبان شعر گفت: گروهی به گونه‌ای افراطی به شکل زبان توجه دارند و باعث شده‌اند که شعر خالی از تخیل و تصویر شود و گروهی دیگر نیز رسالت شعر را تنها انتقال مفاهیم می‌دانند؛  به نظر بنده هر ۲ به بیراهه رفته‌اند و باید میان این ۲ رویکرد تعادل برقرار شود.

ضیائی افزود: هر شاعر دارای زبان مختص به خود است و باید همواره در تلاش باشد که داشته‌های لفظی و زبانی خود را ارتقا ببخشد و راه رسیدن به این مقصود مطالعه، مواجهۀ زیستی، مواجهۀ شنیداری با کلمات و مواجهۀ بیانی با  آن‌ها است؛ اگر این ۴ روش را به‌کار ببریم و دانسته‌های خوبی کسب کنیم می‌توانیم به سلوک لفظی یا زبانی برسیم و این همان زبان خلاقۀ ما است.

در پایان کارگاه، از شاعران جوان و نوجوان خواسته شد اشعار خود را قرائت کنندتا ضمن تشویق  و ایجاد انگیزه به رفع کاستی ها و زیباسازی بیشتر اشعار دست یابند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: