کد خبر: 35953
تاریخ انتشار: جمعه, 05 مرداد 1397 - 13:04

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

دوره آموزشی هم‌افزایی مهارت‌های قصه‌گویی در استان مرکزی برگزار شد

منبع : لیزنا
اولین دوره آموزشی دو روزه قصه گویی با حضور جمعی از کتابداران بخش کودک کتابخانه های عمومی استان مرکزی در اراک برگزار شد.
دوره آموزشی هم‌افزایی مهارت‌های قصه‌گویی در استان مرکزی برگزار شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی، دوره آموزشی دو روزه هم افزایی مهارت‌های قصه گویی توسط شاهدخت موسی زاده، مدرس و فعال حوزه کودک و نوجوان و با حضور مدیرکل و کتابداران بخش‌های کودک و نوجوان کتابخانه‌های عمومی استان‌ مرکزی در سالن اجتماعات شهدای مدافع حرم کتابخانه عمومی دکتر حصیبی شهر اراک برگزار شد .

حجت الاسلام عباس دانشی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی در آیین افتتاحیه این کارگاه گفت: منطق قرآن کریم و بسیاری از آموزه‌های آن بر اساس قصه است و در بسیاری از فرهنگ‌ها و آداب و رسوم، قصه و داستان جایگاه و منزلت بالایی دارد.

حجت الاسلام دانشی افزود: استفاده از زبان قصه در تربیت کودکان بسیار موثر است و اثرگذاری آن از پند و نصیحت مستقیم به مراتب بیشتر است.

وی ضمن تبریک فرارسیدن دهه کرامت گفت: کارهای فرهنگی و هنری دلچسب ترین کارها، سرشار از نشاط و شادابی و جلوه‌ای از جمال و جلال الهی در عالم خاکی است.

دانشی افزود: کتابداری از بهترین فعالیت‌های حوزه فرهنگ است که اگر کتابداران با نگاه کارمندی به این حرفه نگاه نکنند و عاشقانه کار خود را دنبال کنند، بسیار با نشاط و هیجان انگیز خواهد بود.

وی گفت: امیدوارم روزمرگی دامنه کار و تلاش شما کتابداران را نگیرد و با حرکتی رو به رشد و تعالی بتوانید گام‌های بلندی در مسیر موفقیت برداشته و از مطالب کاربردی این دوره در راستای اعتلای خدمات کتابخانه‌های عمومی استفاده کنید.

شاهدخت موسی زاده، مدرس و فعال حوزه کودک و نوجوان نیز در خصوص این دوره گفت: دوره «هم افزایی مهارت‌های قصه گویی» به منظور تقویت مهارت‌های کتابداران بخش های کودک و نوجوان کتابخانه‌های عمومی کشور، در سراسر کشور برگزار خواهد شد و استان کرمانشاه بیست و یکمین استانی است که این دوره در آن برگزار شده است.

موسی زاده در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت و ضرورت توجه به کودکان و نوجوانان و با توجه به تاکید دبیرکل محترم نهاد، برنامه‌های قصه گویی در بخش‌های کودک کتابخانه‌های عمومی به عنوان یکی از اصلی ترین برنامه‌های ویژه برای کودکان و نوجوانان مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: کتابداران با کسب مهارت‌های قصه گویی می‌توانند کودکان و نوجوانان را به کتابخانه‌های عمومی جذب کنند و خوشبختانه در چند سال اخیر اقدامات خوبی از طرف نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور صورت پذیرفته است.

موسی زاده گفت: در این دوره ها که به مدت دو روز برگزار می شود، به ارائه مطالب مورد نیاز مربی و کتابدار کودکی که می‌خواهد در حوزه قصه‌گویی فعالیت داشته باشد، می‌پردازیم و روز دوم هریک از کتابداران به قصه گویی با توجه به مطالب ارائه شده می‌پردازند.

وی گفت: در این کارگاه موضوعاتی از قبیل انتخاب قصه با توجه به شرایط و روحیه قصه گو، مخاطب قصه، زمان و نوع قصه، تمرینات و خلاقیت‌های پس از انتخاب قصه، چگونگی شروع کردن، پیش بردن و پایان مناسب قصه با ارائه مثال‌های کاربردی به کتابداران آموزش داده شد.

این مدرس و فعال حوزه کودک و نوجوان با اشاره به پتانسیل بالای کتابداران در این حوزه عنوان کرد: در روز دوم هریک از کتابداران با توجه به مطالب روز قبل یک قصه را انتخاب و اجرا کردند، که تجربه مفید و خوبی برای این عزیزان بود.

وی در پایان گفت: اجرای برنامه‌های خلاقانه در کتابخوان کردن کودکان بسیار تاثیرگذار است و ارتباط کتابخانه‌های عمومی با مدارس در این زمینه راهگشا خواهد بود.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: