کد خبر: 26252
تاریخ انتشار: شنبه, 20 آذر 1395 - 11:56

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه و کتابداری

عضویت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در آسایهل

منبع : لیزنا
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) به عضویت اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌های جنوب شرق آسیا (آسایهل) درآمدند.
عضویت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در آسایهل

 به گزارش لیزنا، بر اساس اعلام روابط عمومی مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، هیات امنای اتحادیه «آسایهل» در تاریخ 14 آذرماه 95 در شصتمین اجلاس سالیانه خود در کوالالامپور، پایتخت مالزی با عضوت 8 دانشگاه ایرانی در این اتحادیه منطقه‌ای موافقت کرد.

در این جلسه با حضور رایزن علمی ایران در شرق آسیا برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه صنعتی شیراز و دانشگاه علم و فرهنگ و نیز پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) در این اتحادیه منطقه‌ای به عضویت «آسهایل» در آمدند.

پیشنهاد عضویت این دانشگاه‌های ایرانی در اتحادیه «آسایهل» از سوی رایزن علمی ایران در شرق آسیا به شصتمین اجلاس سالیانه این اتحادیه در دانشگاه یو.پی.ام ارائه شد و اعضا پس از بررسی سوابق این دانشگاه‌ها، با عضویت آنها موافقت کردند .

ریاست اتحادیه با عینی ادریس، رئیس دانشگاه «یو.پی.ام» مالزی و معاونت آن با حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است،

اعضای هیات امنای این اتحادیه نیز روسای دانشگاه‌های پلی تکنیک هنگ کنگ، نانیانگ سنگاپور، مونپلیه فرانسه، دانشگاه ملی تایوان، تاماتیرات تایلند، دانشگاه برونئی دارالسلام، دانشگاهی از کامبوج، دانشگاه کشاورزی بوگور اندونزی، دانشگاه کلمبو سریلانکا، کالج کئوکا از آمریکا، دانشگاه علم و صنعت هانوی، دانشگاه عادی فیلیپین و دبیر کل آسایهل هستند.

عباس قنبری باغستان، رایزن علمی ایران در شرق آسیا پس از نشست هیات مدیره «آسایهل»  گفت: حضور دانشگاه‌های ایران در مجامع بین‌المللی و افزایش ضریب تاثیرگذاری دانشگاه‌های کشور در تصمیم سازی‌ها و برنامه‌ریزی‌های آموزشی و تحقیقاتی بین‌المللی، در راس دیپلماسی علمی کشور قرار دارد و عضویت این دانشگاه‌ها در اتحادیه آسایهل از همین بعد دارای اهمیت است.

وی با اشاره به توسعه سریع آموزش عالی در منطقه شرق و جنوب شرق آسیا به خصوص اقتصادهای نوظهور همچون سنگاپور، مالزی، تایلند و کره جنوبی، گفت: آموزش عالی در این منطقه تحت فشار رقابت و خصوصی‌سازی در حال گذار مهم به سوی بدون مرز بودن و به طور گسترده در دسترس بودن است و نمی‌توان و نباید از این گذار مهم غفلت کرد.

در حال حاضر 210 دانشگاه از کشورهای ایران، مالزی، اندونزی، تایلند، استرالیا، ویتنام، برونئی، سنگاپور، فیلیپین، کامبوج، هنگ کنگ، هندوستان، ژاپن، میانمار، سریلانکا، تایوان، تیمور شرقی، لهستان، بلژیک، کانادا، فرانسه، انگلستان، نیوزیلند، سوئد و آمریکا در «آسایهل» عضویت دارند.

اتحادیه موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌های جنوب شرق آسیا سال 1956 به عنوان یک سازمان غیردولتی در بانکوک، پایتخت تایلند، با حضور روسای 8 دانشگاه دولتی منطقه تاسیس شد. این اتحادیه یکی از قدیمی‌ترین اتحادیه‌های دانشگاهی در جهان با 60 سال سابقه و دارای بیش از 200 عضو از 25 کشور جهان است.

هدف این اتحادیه کمک به اعضا جهت تقویت خود از طریق کمک متقابل و بدست آوردن وجهه‌ای متمایز در سطح بین‌الملل در آموزش، تحقیق و خدمات عمومی است. به همین خاطر، این سازمان‌ها بطور جدی با کشورهای مربوطه و با کل منطقه همکاری می‌کنند.

بطور خاص، دلیل وجود این اتحادیه، بخاطر بالا بردن پیشرفت سازمان‌ها، ایجاد یک درک هویت منطقه‌ای، و رابطه متقابل و پیوستگی با دیگر سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه آموزش و تحقیق است.

علاوه براین، این اتحادیه با فراهم کردن خدمات مشاوره‌ای، رابطه با اعضای منطقه‌ای و بین‌المللی را تقویت می‌کند و همچنین نهاد‌های عضو را در مورد پیشرفت‌های حاصل شده در منطقه مطلع می‌سازد.

این اتحادیه دستاوردهای متمایز در بین نهاد‌های آموزش عالی جنوب شرق آسیا را شناسایی و معرفی می‌کند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: