کد خبر: 29336
تاریخ انتشار: سه شنبه, 27 تیر 1396 - 10:07

داخلی

»

اخبار کتاب

امضای تفاهم‌نامه میان دانشگاه علامه طباطبایی و سازمان «سمت»

منبع : لیزنا
سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) و دانشگاه علامه طباطبایی (ره)، روز دوشنبه  تیرماه در جلسه‌ای با حضور روئسای دو مرکز، تفاهم‌نامه‌ای برای همکاری‌های علمی و پژوهشی امضا کردند.
امضای تفاهم‌نامه میان دانشگاه علامه طباطبایی و سازمان «سمت»

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی «سمت»، در این جلسه که در محل سازمان «سمت» و با حضور احمد احمدی رئیس و دکتر ذبیحی قائم‌مقام رئیس سازمان «سمت»، حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی و معاونان و مدیران دو مرکز برگزار شد، رئیس سازمان «سمت» پس از ارائه توضیحاتی درباره شکل‌گیری و عمده فعالیت‌های این سازمان، به فعالیت‌های بین‌المللی «سمت» اشاره نمود و بر لزوم همکاری در این زمینه تأکید کرد.

احمدی افزود: ان‌شاالله بتوانیم برای تدوین آثار مفید در حوزه علوم انسانی، از اساتید دانشگاه علامه طباطبایی استفاده کنیم و مسئولان این دانشگاه راه ارتباطی اساتید خود را با سازمان «سمت»، هموار سازند.

حسین سلیمی نیز در سخنانی در این جلسه، گفت: برای من حضور در جمع بزرگان سازمان «سمت»، جای افتخار دارد. دکتر احمدی از نظر مقام علمی و شخصیت فردی برای ما بسیار محترم هستند. به‌ویژه اینکه نام‌گذاری دانشگاه علامه‌طباطبایی (ره) نیز با پیشنهاد ایشان صورت گرفته است.

وی پس از بیان وضعیت فعلی دانشگاه علامه طباطبایی به صورت مختصر، افزود: ما سعی کردیم فضای دانشگاه را از جنجال‌ها و کشمکش‌های سیاسی دور کنیم و فضایی آرام برای دانشجویان و اساتید فراهم آوریم که بتوانند بر فعالیت‌های علمی متمرکز شوند.

سلیمی ادامه داد: ما در دانشگاه علامه طباطبایی نسبت استاد به دانشجوی تهدید برانگیزی با ضریب 1 بر 40 داشتیم که با کاهش ظرفیت پذیرش دانشجو و جذب هیأت علمی، توانستیم آن را به 1 بر 29 تغییر دهیم که همین امر منجر به رشد جایگاه دانشگاه در رنکینگ شد.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی رابطه اساتید این دانشگاه با سازمان «سمت» را بسیار خوب خواند و افزود: کتاب نظريه‌‌هاي گوناگون درباره جهاني شدن به قلم من که در «سمت» منتشر شد، هم‌اکنون به چاپ پنجم رسیده است. چندی پیش یکی از اساتید ما که برای شرکت در یک کارگاه پژوهشی به افغانستان رفته بود، عکسی برایم فرستاد که تصویر همین کتاب در یکی از کتابخانه‌های افغانستان بود و آنقدر خوانده شده بود که ورق‌ورق شده بود! این تصویر بیانگر حضور و نفوذ بین‌المللی خوب «سمت» است. ما سازمان «سمت» را سرمایه‌ای برای کشور می‌دانیم و معتقدیم رابطه ما باید از چیزی که هست، نزدیک‌تر باشد.

در ادامه جلسه، معاون پژوهشی «سمت» به ارائه پیشنهادهایی برای همکاری دو مرکز پرداخت. مشاور امور بین‌الملل سازمان «سمت» نیز در زمینه همکاری‌های بین‌المللی مسائلی را مطرح نمود. هممچنین معاون اجرایی «سمت»، به بیان ظرفیت‌های این سازمان در حوزه فروش و توزیع کتاب‌ پرداخت.

معاون پژوهشی دانشگاه علامه‌طباطبایی و رئیس انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی نیز ضمن ارائه خلاصه‌ای از فعالیت‌های خود، از ظرفیت‌های این دانشگاه برای همکاری دو سویه سخن گفتند.

در پایان جلسه تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی و پژوهشی به امضای روئسای دو مرکز رسید. مدیر روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، مشاور رئیس «سمت»، مدیر پژوهشی، رئیس اداره همکاری‌های علمی، رئیس روابط عمومی و رئیس مرکز نشر الکترونیک سازمان «سمت»، دیگر حاضران این جلسه بودند.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: