داخلی
»کتاب
مجموعه داستانهای مبارزه با فساد برای کودکان منتشر شد
به گزارش لیزنا، مجموعه پنج جلدی داستانهای فسادستیزان آینده توسط مرکز نشر سازمان بازرسی کل کشور برای حوزه کودکان به چاپ رسید و در سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در حال عرضه است.
مجموعه داستان های فسادستیزان آینده به قلم مریم علی زادگان و شیما ناصری نگارش شده است.
این مجموعه از نخستین مجموعه کتابهایی است که انتشارات سازمان بازرسی کل کشور به منظور فرهنگ سازی و در راستای رویکرد جدید این سازمان مبنی بر اولویت دادن به پیشگیری از فساد تهیه کرده است. مخاطب اصلی این مجموعه کودکان هستند و هر یک از جلدهای پنجگانه این مجموعه به یکی از مهمترین موضوعات حوزه فسادستیزی می پردازد.
عناوین این پنجگانه عبارتند از:《اتاق شیشهای》با موضوع شفافیت،《به موقع سوت بزن》با موضوع گزارشگری فساد،《عدالت خوشمزه》با موضوع عدالت و عدالت خواهی،《دهبانان کوچک》با موضوع نظارت همگانی و مسئولیت پذیری و《سحر نماینده میشه!》با موضوع امانت داری و اعتماد عمومی.
هدف از نگارش این مجموعه فرهنگ سازی و آشنایی کودکان با مفاهیمی همچون شناسایی فساد برای پیشگیری از شکل گیری آن و ایجاد فرهنگ شفافیت خواهی است. ذکر این نکته ضروری است که علاوه بر گروه سنی کودکان، مراکز فعال در حوزه کودکان و نوجوانان نیز مخاطب این مجموعه پنجگانه هستند.
۱. از توهین به افراد، قومیتها و نژادها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهامزنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیامها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمانها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.