کد خبر: 31489
تاریخ انتشار: پنج شنبه, 18 آبان 1396 - 12:51

داخلی

»

مطالب کتابداری

»

کتابخانه های عمومی

مشکلات کتابخانه‌های عمومی شهرستان شاهرود سمنان بررسی شد

منبع : لیزنا
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی سمنان در بازدید از پنج کتابخانه شهرستان شاهرود ضمن گفتگو با کتابداران به بررسی مشکلات کتابخانه‌های عمومی این شهرستان پرداخت.
مشکلات کتابخانه‌های عمومی شهرستان شاهرود سمنان بررسی شد

به گزارش لیزنا بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی سمنان، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی این استان در بازدید از پنج کتابخانه شهرستان شاهرود ضمن گفتگو با کتابداران به بررسی مشکلات کتابخانه‌های عمومی این شهرستان پرداخت.

 نورعلی غلامحسین‌نیا سماکوش در حاشیه این بازدیدها با اشاره به نقش مهم کتابداران در ترویج فرهنگ مطالعه گفت: از همه کتابداران استان می خواهم با توجه به نقش تعیین‌کننده این حرفه در رشد فرهنگ مطالعه، برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی در کتابخانه‌ها با جدیدت تلاش کنند.

وی افزود: در آستانه هفته کتاب و کتابخوانی قرار داریم و این ایام فرصت خوبی برای معرفی بیشتر فواید کتاب و مطالعه است. کتابخانه‌های استان نیز باید برای برگزار باشکوه‌تر این بزرگداشت، برنامه‌ریزی کنند.

گفتنی است در این بازدید مشکلات کتابخانه‌های عمومی شیخ مفید مجن، باقرالعلوم (ع) رودیان، امام جعفر صادق (ع) میغان، هدایت‌الله صدری مغان و شهید شریعتی قلع‌نو، بررسی شد.

خواهشمند است جهت تسهیل ارتباط خود با لیزنا، در هنگام ارسال پیام نکات ذیل را در نظر داشته باشید:
۱. از توهین به افراد، قومیت‌ها و نژاد‌ها خودداری کرده و از تمسخر دیگران بپرهیزید و از اتهام‌زنی به دیگران خودداری نمائید.
۲.از آنجا که پیام‌ها با نام شما منتشر خواهد شد، بهتر است با ارسال نام واقعی و ایمیل خود لیزنا را در شکل دهی بهتر بحث یاری نمایید.
۳. از به کار بردن نام افراد (حقیقی یا حقوقی)، سازمان‌ها، نهادهای عمومی و خصوصی خودداری فرمائید.
۴. از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمائید.
۵. حتی الامکان از ارسال مطالب با زبانی غیر از فارسی خودداری نمائید.
نام:
ایمیل:
* نظر: